O nama

Obrt osnovan 2018. godine, bavi se uvozom, izvozom, iznajmljivanjem te prodajom rabljenih poljoprivrednih strojeva. Također orijentirani smo na biljnu proizvodnju i ostale poljoprivredne aktivnosti te pružanje usluga u poljoprivredi. Mladi obrt vođen od strane mladih obrazovanih ljudi, koji imaju iskustvo i znanje u nabavi poljoprivrednih strojeva u gotovo svim zemljama Europe.

Ponuda je orijentirana na sve vrste poljoprivrednih strojeva različitih proizvođača kako bi na najbolji mogući način zadovoljili potrebe tržišta. Kupcima nudimo mogućnost nabave strojeva kojih možda nemamo u ponudi.

Cilj nam je ponuditi što kvalitetnije strojeve i usluge uz što povoljniju cijenu za domaće kupce. Uz to želimo se afirmirati na tržištu jugoistočne Europe.

Povezivanjem dviju djelatnosti: poljoprivredne proizvodnje i trgovine razlikujemo se u odnosu na konkurenciju, jer na temelju iskustva u radu sa strojevima u poljoprivredi, znamo koji strojevi mogu najbolje zadovoljiti potrebe naših potencijalnih kupaca